Working friday | ullann
ullann

ullann

Annons

Working friday

Tjoho på er allesammans! Jag befinner mig på jobbet och har gjort det sen kl 15 idag, slutar om en timme och då ska jag hem till päronen och sova eftersom dom bor nära mitt jobb och jag börjar ganska tidigt imorgonbitti. Det känns faktiskt ganska kul att vara tillbaka här och ha lite rutiner om dagarna även fast det såklart är hur mysigt som helst att vara mammaledig och umgås med Olivia varje dag, saknar henne som attan när jag jobbar. Vad annars? Jo, jag har ju fått världens gravidfeber som bara ha slagit ner som en blixt och så fort jag ser en gravid kvinna så blir jag typ crazy och tänker ba åååååh jag vill också vara gravid, hahaha. MEN, det får vänta i några år, kanske 2 år? Vi får se helt enkelt hehe.

Men nu ska jag återgå till arbetet (sitta och kolla på tv) så hörs vi mer sen. PUSS

(Här skulle det normalt sett ha varit en bild men nu sitter jag ju på jobbdatorn så det går tyvärr ej)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ullann

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. S

    Kan du berätta i ett inlägg när du sluta amma, hur mycke ersättning du gav och ger, när Olivia fått smaka andra saker m.m

Annons
stats