Tisdag & tvättdag | ullann
ullann

ullann

Annons

Tisdag & tvättdag

Hallå på er alla fina mammutar och icke mammutar, hur är det med er? Med mig är det bra, har dock fått en störande huvudvärk på vänster sida av huvudet, sjukt irriterande! Jag och lillan klev upp vid ca halv 10 imorse, jag gjorde frukost och Olivia låg bredvid i soffan och kollade på haha. Hon älskar verkligen att ligga och kolla på mig och Robin, så fort jag gick iväg så började hon skrika. Krävande tös det där, precis som sin mor hehe.

Idag är det tvättdag hemma hos oss så jag var nyss nere i tvättstugan och körde igång två tvättar, hade Olivia i bärselen och måste säga att det var ett jäkla projekt att få på mig den där och att få i henne i den, tog typ en kvart.. Tycker inte om den så jättemycket då hennes huvud liksom inte får så jättebra stöd utan hon dunsar in med ansiktet i mina boobs och då börjar hon gråta haha, funderar på att skaffa en bärsjal istället, har hört mycket bra om dom och att dom är mer ergonomiska! Får fundera på det helt enkelt. Ni som har bärsjal, är ni nöjda med dom? Berätta gärna!

Näe nu ska jag passa på att städa undan lite här medan lillan har sin förmiddagsvila, puss på er så hörs vi sen!

20140408-123215.jpg
Älskar verkligen smoothies, skulle kunna leva på dom helt ärligt. Mums!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ullann

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. alexandra

    Bärsjal är ett måste här hemma, bättre stöd för våran lilla kille och han älskar den! Somnar på två minuter 😉 Även bra när han har ont i magen! 🙂

Annons
stats