Svar på tal | ullann
ullann

ullann

Annons

Svar på tal

Postat av: Anna
Har följt dig ett tag å jag måste säga att du lämnar bort ditt barn rätt ofta hon är så pass liten än att hon behöver sin trygghet alltså mamma å pappa … själv som mamma så tycker jag att man inte ska lämna bort sitt barn då dom är så pass små … sjävklart kan man lämna bort sitt barn men när dom blir äldre å då syftar jag på att dom nästan ska vara ett år …

Loggade in här nyss för första gången på hur länge som helst och fick syn på denna kommentar och känner att jag måste ge svar på tal här, för nu känner jag mig riktigt irriterad. För det första, så finns det inget som är så irriterande som när andra människor ska lägga sig i ens liv och påstå sig veta så mycket. Och för det andra, “du lämnar bort ditt barn rätt ofta”.. rätt ofta? Två ynka gånger har hon sovit borta och då har det varit hos mina föräldrar och hos min sambos föräldrar, det är liksom hennes mor & farföräldrar och dom är det närmsta hon har till familj, efter mig och Robin. Och även om vi lämnar bort henne en natt så gör det inte oss till dåliga föräldrar, för oss är det en självklarhet att man behöver egentid och att vårt barn även ska få spendera tid med sina mor och farföräldrar. Och vad spelar det för roll att hon är liten? Då är hon ju egentligen bara mindre medveten om att hon inte sover med oss en natt, hon tar verkligen ingen skada av det och jag tror snarare att det skulle vara jobbigare för henne när hon är ett år gammal än nu. Så snälla, lägg dig inte i mitt liv och hur jag uppfostrar min dotter. Jag älskar min dotter över allt annat och hon får trygghet av oss varje sekund och varje dag så det behöver du inte oroa dig över. Tack!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ullann

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mikael

  “Ullan” du gör HELT rätt iom att lämna ifrån dig ditt lilla knyte när ni känner att ni måste ha egen tid, det säger jag efter att ha fostrat två idag väldigt framgångsrika och trevliga barn… dom är båda framåt och tar för sig här i livet, vi gjorde precis som ni gör, barn och djur “präglas” som små, låt alla andra göra som dom vill o låt dom ta smällen när barnet gör skillnad på vem som håller i det, det kommer ni GARANTERAT slippa, kommer heller inte bli problem o hitta barnvakt som BARNET accepterar iom att det är vant “präglat” redan som liten att det är inget onormalt…
  Det är min absoluta övertygelse att barnet har igen det senare i livet..
  Ni som nu kritiserar ullan för att ha lämnat bort barnet två ggr på två månader, fråga er själva en fråga,,,, VEM tar han om ERAT barn om ni skulle bli så dålig att ni inte skulle klara det?
  Om ni någon gång har flugit och tittat i foldern med syrgasmasken,, vad står det där??? JOO sätt masken på dig själv först innan du sätter det på barnet, annars kanske du inte har chans att överleva själv…Nu va det ganska hårt draget men det ligger något i det resonemanget..

 2. Linnea

  Hej. Ja det finns så otroligt många åsikter speciellt när man är en ung mamma vilket är drygt, men tyvärr är vårt samhälle såhär idag.. Jag har själv en dotter som är 4 veckor och är också född 93. Men jag tycker också det känns som du/ni har ganska mkt egentid redan.. Du är iväg ganska mkt som man förstår det som.. Dem kommer aldrig vara såhär små igen, det står i “regel” att man inte ska lämna bort sina barn över natten än men alla gör olika men jag hade aldrig gjort det. Jag har varit ifrån henne sådär en gång på två timmar för jag skulle handla men nej aldrig så mkt. Jag vill inte trycka ner dig men jag hade tänkt om lite.. Anser att man fick all egentid innan barnet kom men klart är det viktigt med egentid också men hon är bara två månader! Vilket är lite.. Man kan faktiskt vänta till hon är äldre, men ja min åsikt. Du verkar ändå inte mått så bra nu efter vilket kanske gör att man blir lite “egoistiskt” fatta mig rätt nu.

Annons
stats