Söndag & sista lediga dagen | ullann
ullann

ullann

Annons

Söndag & sista lediga dagen

Hejsan! Idag har det bjudits på sol och värme så då åkte vi till stranden för lite sol och bad. Vattnen var verkligen hur varmt som helst så Oliven fick för första gången plaska lite i havet, det tyckte hon var jätteskoj! Även jag & Robin hann doppa oss lite. Det här var min sista “lediga” dag innan jag börjar jobba (vilket är imorgon) så ikväll sover jag hos min mor & far då dom bor väldigt nära mitt jobb, känns tråkigt att sova utan mina två älsklingar men jag får helt enkelt hålla ut tills imorgon kväll då jag får pussa på dom igen.

Nu ligger jag i badet och njuter och sen blir det jordgubbar & en film med mamma & pappa, börjar inte jobba förrän kl 11.15 imorgon så får sova ut lite. Sköööönt! Men ni får ha en fortsatt trevlig söndag så hörs vi mer imorgon. Kramis

20140706-195229-71549973.jpg

20140706-195229-71549762.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ullann

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats