Ni är ju för underbara | ullann
ullann

ullann

Annons

Ni är ju för underbara

som fortfarande kikar sig in hit trots att det ekar tomt här. Men, jag tänkte försökte ändra på det. Jag vill komma tillbaka till bloggandan jag hade förut för det är ju så jäkla kul att blogga, jamen det är ju det. Gud jag känner mig typ lite ringrostig haha, vet knappt vad jag ska skriva, hur jag ska skriva, hur gör man ens? Jag antar att det bara är att skriva. Mycket har hänt sen sist vi hördes vid, mycket med Olivias utveckling och mycket med mig. Olivia, min vackra dotter blir 10 månader om mindre än en vecka och jag sitter och försöker förstå vart tiden tog vägen, jag vet ärligt talat inte vad som hände. Vips så blev hon en oerhört vacker liten flicka (eller ja, vacker har hon ju varit sen den dagen hon föddes) med en mycket bestämd personlighet, ba från ingenstans. Som sagt, så mycket har hänt i hennes utveckling och jag slutar aldrig förvånas. Nu ikväll gick jag in i hennes rum och såg att hon stod upp i spjälsängen, min haka ramlade ner på golvet typ. Jag blev så chockad, och så glad! Mammas stora lilla tjej.

Vad mer då? Ja asså jag skulle kunna skriva 10000 rader om vad som hänt sen vi sågs sist men jag känner att jag stannar här för denna gång. För vi ses ju strax igen! (Jag ska verkligen försöka hålla det denna gång). Eller vad fan, vi ses imorgon? Låter det bra? Oki deal!

(Slänger in en bild på min fina lilla Oliv här)


Och glöm för tusan inte att prenumerera på min youtubekanal, ja jag har en sådan nuförtiden.
HÄR hittar ni den

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ullann

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats