JA JAG SUGER PÅ DET HÄR | ullann
ullann

ullann

Annons

JA JAG SUGER PÅ DET HÄR

Usch, fy och skäms på mig själv som är så helkass på att uppdatera här.. och puss på er alla som fortsätter klicka er in här trots den kassa uppdateringen. Nu ska jag sluta skriva och lova att jag ska bli bättre på att uppdatera för det verkar göra den raka motsatsen haha. Jag tänkte iallafall bara göra en snabb uppdate och berätta att jag lever, jag jobbade faktiskt igår för första gången på ett bra tag, det blev ett långpass från kl 07 till kl 19, men det gick superbra. Var dock vääääldigt trött när dagen var över, men jag hade sådan tur att få bli upphämtad av världens snällaste svärfar och blev även bjuden på pizza, det var jäkligt gött. Idag skiner solen, finally! Mamma, pappa & syster är påväg hit nu så då ska vi käka lite våfflor och mysa. Blir nog att ta sig ut på en prommis i det fina vädret sen. Vi höööörs, puss

 
Min sessa idag. Att hänga med kudden är helkul!
Tycker ni att jag är kass på att uppdatera här och vill se mer av mig/oss så följ mig gärna på instagram @ulrikalagunoff!  

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ullann

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats